Amenda germania

Intrebare

Salut pe data de 18 12 2018 am fost prins de camera in germania cu 123 km pe un sector de autostrada unde era restrictie de 80 km la ora cu 43 mai mult , mia venit 160 plus 28 taxe si le am platit , acum mia venit o alta hartie unde scrie ca ma cauta daca mai am abateri si este posibil sa mi suspende permisul pe p luna sau mai mult , intreb eu ce am auzit eate posibil sa ti alegi tu data incepand de cand sa ti suspende permisul sau o sa mi spuna ei cand si cum ? Colac peste pupaza mai mia venit o amenda pe data de 19 luna dec 2018 exact la o zi de 30 eur pe care o so platesc in germania sunt sofer de tir cu contract de italia , cand ma prins camera eram cu turismul meu nr de ro , ce se intampla ? Ce sa fac ?

nerezolvat 0
Baducu Daniel 2 luni 7 Raspunsuri 112 vizualizari 0

Raspunsuri ( 7 )

  1. Este posibil sa scap daca am platit ?? Multumesc mult astept raspunsul dumneavoastra

  2. Nu merge vorba, despre posibilitatea suspendarii permisului de conducere. Incalcarea Dvs prevede amenda in marime de 160€, 2 puncte + suspendarea permisului pe o luna de zile. Suspendarea permisului are loc din moment ce ati primit scrisoarea si ati fost instiintizat de incalcare. Este posibil in caz ca paltiti la timp, sa scapati de Zinsen la amenda, dar nu si de suspendarea permisului. Va putem sfatui doar sa nu incalcati pe viitor, si sa incercati sa va adresati la avocatul firmei unde sunteti angajat, posibil el sa poata primi ceva inlesniri in cazul Dvs.

    P.S. nu stim ce rute faceti, dar din cite stim, permisul Dvs este suspendat pe teritoriul Germaniei –  acest moment concretizatil cu avocatul firmei la care sunteti angajat

  3. Pai inca nu trebui sa ma instinteze de la ce data pana la ce data este suspendarea permisului ? Eu fac curse italia …. germania cum aflu de cand este suspendat ?

  4. Pentru un raspuns detaliat, atasati scrisorile primite. Nimeni nu va poate raspunde, nestiind detaliat situatia si ce anume era scris in scrisorile primite.

  5. Am atasat 3 poze cineva de la mine de la firma care stie germana a vorbit la politia din speyer si mi au spus asa , sa trimit permisul la eu sa mi puna un aptipild pe el si ei au spus ca o sa il trimita inapoi , din momentul in care imi pun aptipildul o luna sunt suspendat , eu o sa plec marti in romania sa fac asta pt ca eu sunt sofer de tir si cursele pe care le fac trec mereu prin germania , oare o sa mi trimita permisul acasa sau la politia romana ? Sau oare il vor trimite repede ? Multumesc


    Atasament

Raspunde

Selectati