Buna ziua

Intrebare

Buna sunt recent venita in Germania.Am venut sa muncesc la un abator.am muncit doar doua saptamani si am aflat ca sunt insarcinata am primit o foaie de la medicul ginecolog sa o duc la locul de munca si sa numai lucrez.precizez ca am lucrat cu acte in regula asigurare tot.ce se va intampla acum Contractul cu cei de la abator este pe o perioada de 6 luni.ce se va intampla ? Pot sa-mi aduc si baietelul din Romania sau ce se va intampla dupa perioada acea de 6 luni.Sotul inca lucreaza acolo .multumesc

nerezolvat 0
Man Denisa 1 lună 1 Raspunsuri 36 vizualizari 0

Raspunsuri ( 1 )

  1. Buna ziua!
    Ne pare rau de un raspuns intirziat.
    Am vrea sa precizati un mic detaliu, perioada pe care a fost incheiat contractul cu cei de la abator – 6 luni este perioada de proba sau perioada contractuala integrala?
    Nu se v-a intimpla nimic cu contractul Dvs, angajatorul va achita Elterngeld pentru perioada pe care a fost incheiat contractul.
    Pentru a clarifica mai bine situatia Dvs, atasati va rog fotografii la contractul Dvs de munca, deoarece in general contractele sunt incheiate la abatoare pe o perioada de 9 luni (3 proba +6 luni) sau 12 luni (6 proba + 6 luni)- (stergeti datele Dvs persoanle si a angajatorului).

Raspunde

Selectati